"Las ideas son menos interesantes que los seres humanos que las inventan" FranÇois Truffaut

domingo, octubre 29, 2006

Si eres catalán, pero no eres catalanista

Si eres catalán, pero no eres catalanista, actualmente nadie te representa en el Parlamento catalán.

Tanto si sueles votar al PSC o a ICV, como si sueles votar al PP, debes saber que el hecho de que estos partidos obtengan un escaño más o un escaño menos no cambiará absolutamente nada.

En cambio, nada será igual si entra en el Parlament un nuevo partido que no limita el terreno de juego político al ámbito del catalanismo.

Si Ciutadans entra en el Parlament, todos los que hemos firmado la Enmienda 6.1 entraremos con ellos. Si Ciutadans entra en el Parlament, empezará a airearse "el oasis".

Si has firmado la Enmienda 6.1, ya sabrás que es muy necesario que entre aire nuevo en el Parlament, aunque sea por una rendija. Tu voto es absolutamente fundamental para ayudarnos a abrir esa rendija.

El próximo 1 de noviembre tenemos la oportunidad de votar a Ciutadans. No podemos dejarla perder. Es el único voto útil.

Por favor, haz circular este e-mail: para Ciutadans cada voto tiene un enorme valor.




************************************************************************************************************



Si ets català, però no ets catalanista, actualment ningú no et representa al Parlament català.

Tant si sols votar al PSC o a ICV, com si sols votar al PP, has de saber que el fet que aquests partits obtinguin un escó més o un escó menys no canviarà absolutament res.

En canvi, gens no serà igual si entra al Parlament un nou partit que no limita el terreny de joc polític a l'àmbit del catalanisme.

Si Ciutadans entra al Parlament, tots els que hem signat l'Esmena 6.1 entrarem amb ells. Si Ciutadans entra al Parlament, començarà a airejar-se "l'oasi."

Si has signat l'Esmena 6.1, ja saps que és molt necessari que entri aire nou al Parlament, encara que sigui per una petita escletxa. El teu vot és absolutament fonamental per a ajudar-nos a obrir aquesta escletxa.

El pròxim 1 de novembre tenim l'oportunitat de votar a Ciutadans. No podem deixar-la perdre. És l'únic vot útil.

Si us plau, fes circular aquest e-mail: per a Ciutadans cada vot té un enorme valor

7 comentarios:

Unknown dijo...

Vine
Vi
Me gusto
Y queria expresarlo.

Anónimo dijo...

lOS CIUDADANOS por muy bien que me caigan nunca conseguiran nada parlamentariamente porque no son un partido, un partido político es otra cosa, Ciu, Psc incluso el PP lo son en Cataluña y naturalmente Esquerra. Es igual que aqui en Andalucía ni ha habido una esquerra, ni la habrá aunque en su tiempo hubo un intento ¿os acordais del FLA? Y es muy simple para que haya un partido tiene que haber gente,haber habido gente y posibilidades de que la haya. Lo demás muy bien, cuatro amigos (ojo, que no digo amiguetes), y nada más.

Anónimo dijo...

Ni pa pipas, no van a sacar ni pa pipas. Mediocres...

Anónimo dijo...

Sólo que saquen 1 escaño ya habrán logrado mucho.

Pasar de 0 a 1 es el paso más difícil.

MONMAR dijo...

¿Has pensado en la posibilidad que por culpa de un voto vuelva a gobernar el Trío Calavera?
Ni riesgos en estos momentos en dar un voto que no signifique sacar a estos quintacolumnistas del poder, antes que arrasen con todo.
Es hora de actuar con la cabeza.

Anónimo dijo...

Viendo todo el proceso de las elecciones catalanas, me intento poner en el pellejo de un catalan y me tiraria de los pelos.

Bueno en general me tiro de los pelos con todo los politicos españoles pero muy y en particular por los catalanes.

Solo te queda votar por no votar a otros, simplemente. No votas ni ideas ni propuestas ni nada. Solo votas por si acaso no sale el otro.

Anónimo dijo...

Jo sóc català i em declaro no-nacionalista com els "Ciutadans"... Ara bé, el que sóc és anticolonialista, ja que Catalunya i el Països Catalans són des de fa tres-cents anys llarguets una colònia pura i dura. I recordo la definició de la Real Academia de la Lengua Española... "Colonia": territorio dominado y administrado por una potencia extranjera." L aqual definició s'escau perfectament a l'estatus actual del poble català: suplantació idiomàtica i cultural i robatori de recursos econòmics per part de l'autoritat colonial.
Espero que els "Ciutadans" com a projecte polític progressista i antinacionalista (tant català com espanyol) abonin una posició anticolonial i de respecte cap al dret d'autodeterminació de les nacions sotmeses per la metròpoli. Crec que "Ciutadans" és un bon síntoma de superació dels nacionalismes que fins ara han dominat part de la transició i post-transició, així com la clàsica covardia espanyola, que entre d'altres exempeles, encara no ha demanat perdó pel genocidi a Amèrica (el major genocidi de la història, poca broma!) ni per l'intent de genocidi cultural a Catalunya i la instauració del castellà com a llengua colonial.
Així doncs, contra els nacionalisme, per la lluita anticolonial contra Espanya, esperem que els "Ciutadans" es vagin situa on cal: en l'anticolonialisme I si no que se'n vagin de pet a l'extrema dreta...